top of page
Image by Anders Jildén

 Waarde toevoegen door datagedreven te werken: dat is Grip Op Data. 

 Stop met raden, begin bij feiten. Gebruik de kracht van jouw data. 

Wat is Grip Op Data?

Als ondernemer zijn jouw tijd en middelen kostbaar - verspil ze niet aan inefficiënt datamanagement.

 

Onze dienstverlening Grip Op Data is er om jou te helpen je data en dataprocessen te stroomlijnen en gemakkelijk beslissingen op basis van feiten te nemen.

 

Ons team van deskundigen voert een grondige beoordeling uit van de huidige systemen en identificeert eventuele hiaten in relatie tot bedrijfsvoering en wetgeving. Vervolgens stellen we een plan op maat op om deze problemen aan te pakken en prestaties te verbeteren. Met ons state-of-the-art data platform beschik je over de hulpmiddelen die nodig zijn om de belangrijkste prestatie-indicatoren van je bedrijf met gemak te verzamelen, analyseren en rapporteren.

 

Zeg vaarwel tegen verspillende processen en hallo tegen Grip Op Data!

Grip Op Data zorgt voor

 1. Efficiënte dataverzameling en -analyse: door het stroomlijnen van datamanagementprocessen kun jij snel en gemakkelijk gegevens verzamelen, analyseren en beslissingen nemen op basis van betrouwbare data. Dit helpt om de tijd die wordt besteed aan handmatige data-invoer te minimaliseren en fouten te verminderen.
   

 2. Betere besluitvorming: data-driven besluitvorming is effectiever dan vertrouwen op intuïtie of ervaring uit het verleden. Door toegang te hebben tot nauwkeurige, actuele data neem je  weloverwogen beslissingen die gebaseerd zijn op feiten in plaats van giswerk.
   

 3. Verhoogde efficiëntie: een goed beheerd dataplatform helpt je inefficiënties te identificeren en processen te optimaliseren, wat leidt tot meer efficiëntie en minder verspilling.
   

 4. Betere naleving: door een datamanagementplatform te gebruiken, controleer je gemakkelijk de naleving van regelgeving en zorg je ervoor dat aan alle wettelijke vereisten voldaan wordt. Dit kan helpen om dure boetes en juridische kwesties in de toekomst te voorkomen.
   

 5. Verbeterde klantervaring: door data te gebruiken om beslissingen te sturen, begrijp je de behoeften en voorkeuren van je klanten beter , wat leidt tot een betere klanttevredenheid en -loyaliteit.
   

 6. Concurrentievoordeel: een data-driven aanpak van de besluitvorming geeft je het concurrentievoordeel, waardoor je snellere en betere beslissingen neemt en de concurrentie voorblijft.

Image by Shahadat Rahman

Onze dienstverlening

Met onze begeleiding en ondersteuning leren we jou hoe je data verzamelt en analyseert om weloverwogen beslissingen te nemen die jouw bedrijf vooruithelpen.

 

Ons Nova Data Platform is speciaal ontworpen om inzicht te geven in de status van jouw bedrijfsvoering en compliance en biedt een duidelijk stappenplan om deze te verbeteren. Het platform bevat geavanceerde hulpmiddelen en functies die helpen bij het verzamelen, analyseren en rapporteren van belangrijke prestatie-indicatoren die van cruciaal belang zijn voor het bedrijf.

 

Een van de unique selling points van ons platform is de hoge mate van aanpasbaarheid. Ons platform kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf, zodat het naadloos aansluit bij de doelstellingen die voor jij belangrijk vindt. Dit betekent dat onze oplossing altijd specifiek op jou is afgestemd en daarmee zorgen we voor maximale impact en succes.

 

Ons platform biedt ook mogelijkheden voor real-time tracking en monitoring, zodat de positieve impact van data en datamanagement in real-time zichtbaar zijn. Ons platform beschikt over alle informatie die nodig is om weloverwogen beslissingen te nemen die jouw bedrijf vooruithelpen.

Image by Shahadat Rahman

Nova Data Platform

Al je data eenmalig goed inrichten om daarna je energie te steken in het monitoren, bijsturen en verbeteren.

Het Nova Data Platform geeft overzicht, rust en ruimt op.
In je hoofd en in je organisatie.

 • In Nederland gehost.

 • Zonder begrenzing in te meten Key Performance Indicatoren, gebruikers of dataverbruik.

 • Ondersteunt alle gangbare programmakoppelingen, zoals API’s, ODBC, ERP, CRM.

 • Volledig geautomatiseerde audit-proof reporting, mutatiehistorie, PDCA-cyclus en SBR/PDF-bestand.

 • Training en opleiding van jouw medewerkers tot data-pioniers.

NDP_edited.jpg

Interesse gewekt?

Neem direct contact met ons op of stuur ons een bericht.

088 02 33 500

 • LinkedIn

Bedankt voor je bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

bottom of page